Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Boomschors biedt een meerwaarde aan uw tuin

Een goede tip om het onderhoud van uw tuin te vergemakkelijken is het leggen van boomschors. Het heeft vele voordelen voor uw tuin en dankzij mijn service is het makkelijk te leveren. Ik bezorg u verschillende soorten boomschors in Lubbeek en omgeving.

Diverse soorten

Het is misschien niet zo bekend maar er zijn meerdere vormen van boomschors die geschikt zijn voor uw tuin. Ik beschik onder andere over types die tot vier jaar meegaan. Zo hoeft u niet ieder jaar een verse lading schors laten leveren. De aankoop van deze soorten zijn iets duurder maar u heeft er uiteraard langer plezier van.

Er zijn ook schorsen die makkelijk één jaar meegaan. Deze zijn budgetvriendelijker maar om goed te zijn moeten ze ieder jaar aangevuld worden.

Vele voordelen

Werken met boomschorsen heeft ongetwijfeld zijn voordelen voor uw tuin. Het zorgt niet alleen voor een natuurlijker uitzicht. Maar wanneer het rond uw planten ligt, houdt het de groei van het onkruid tegen. De planten worden bijgevolg niet overwoekerd door onkruid en u hebt minder onderhoud.

Ook de bodem blijft meer vruchtbaar. In de winter beschermt het de grond tegen de vrieskoude en in de zomer tegen de hitte. Dit is eveneens een voordeel voor de wortels van de planten.

Bestel snel uw boomschors bij mij. Ik lever het en breng het meteen aan.

Clikc+