Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Hagen snoeien met vakkennis

Zet niet zomaar de schaar in uw haag wanneer u vindt dat ze een snoeibeurt kan gebruiken. Het snoeien van hagen en bomen moet met kennis van zaken gebeuren om uw groen verder gezond te laten groeien. Daarom doet u best beroep op mij om deze groenwerken te laten uitvoeren.

Hagen snoeien

Als de haag te breed wordt en over het tuinpad groeit of wanneer uw haag sporen van ziekte begint te vertonen, is het aan te raden om mijn hulp in te roepen. Ik verzorg de juiste snoeiwerken zodat uw haag weer een seizoen gerust kan groeien. Door gerichte en tijdige snoeiwerken kan ik er ook voor zorgen dat de ziektekiemen uit de haag verdwijnen.

Wenst u een bepaalde vorm in uw haag? Ook dan ben ik uw geschikte tuinman om dit voor u te ontwerpen en uit te voeren.

Hagen snoeien kan ook niet op eender welk tijdstip van het jaar. Vraag zeker mijn advies voor het snoeien van hagen in Lubbeek.

Wat voor hagen geldt, geldt zeker ook voor bomen. Ik zorg voor veilige en doordachte snoeiwerken aan uw bomen. Afhankelijk van het soort bomen bereid ik ze voor op een nieuwe groei in de lente of voer ik tussentijdse snoeiwerken uit zodat ze in conditie blijven.

Wederkerende snoeiwerken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een overeenkomst met mij sluiten om de snoeiwerken op geregelde basis te laten uitvoeren.                                                                                                                                                             

Maak vandaag een afspraak voor correcte snoeiwerken.

Clikc+