Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Tuinafval hakselen en terug gebruiken

Zowel tijdens als na mijn werk in uw tuin lever ik graag kwaliteit. Daarom laat ik u niet zomaar zitten met alle tuin- en snoeiafval. Niet iedereen raakt dit makkelijk kwijt waardoor ik u kan voorstellen om in uw tuin te hakselen in Lubbeek.

Vlot wegwerken van tuinafval

Zeker wanneer u een kleine tuin heeft, is het niet simpel om het afval van de snoeiwerken of na het vellen van bomen weg te leggen. Reken daarom op mijn klantvriendelijke service voor het hakselen van hout en ander tuinafval te Lubbeek en omstreken.

Ik beschik over de nodige machines om deze natuurlijke materialen te verkleinen tot een berg hakselhout dat u voor andere doeleinden kan gebruiken.

In de tuin of meenemen

Het hakselhout kan u bijvoorbeeld gebruiken om terug in uw tuin te leggen. Het is een natuurlijke beschermlaag op de ondergrond rond uw planten. Het vergaat in de tuin zodat u niet echt over afval kan spreken en het zorgt mee voor een vruchtbare bodem in uw tuin.

Wenst u het hakselhout niet bij te houden dan neem ik deze zelf mee. In beide gevallen laat ik een perfect onderhouden en opgeruimde tuin bij u achter.

Onderhouden van de tuin? Contacteer ons vandaag voor een eerste afspraak.

Clikc+