Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Uw tuinman uit Lubbeek om bomen te verwijderen

Het onderhouden van tuinen is mijn specialiteit als tuinman. Hierbij heb ik mij verder gespecialiseerd in het verwijderen van bomen en hagen. Op een veilige en doordachte manier rooi ik de bomen die in uw weg staan of verwijder ik uw zieke hagen.

Bomen kappen en verwijderen

Wanneer u met een zieke boom zit of u wil een aantal bomen verwijderen, denk dan aan mij om deze werken uit te voeren. Zeker hoge bomen vellen vereist de nodige vakkennis en veiligheidsvoorschriften. Als ervaren tuinman uit Lubbeek voer ik deze taak dan ook volgens het boekje uit.

Of uw boom nu in een kleine tuin staat of midden in een grote bedrijfstuin, u mag op me rekenen voor een veilige verwijdering.

Ook hagen kunnen na verloop van tijd te groot worden, ziek zijn of in de weg staan. Wanneer u een haag wil laten verwijderen, bent u eveneens bij mij aan het goede adres voor dit werk. Ik sta garant voor een vlot en correct verloop van de werken zodat u nieuwe plannen kan smeden over wat er in de plaats van de haag moet komen.

Het juiste materiaal

U hoeft niet bezig te zijn met het zoeken naar het ideale materiaal om bomen of hagen te laten verwijderen. Ik ben volledig uitgerust voor deze werken. Dit gaat van ladders over hoogtewerkers tot sterke snoeimachines. Daarom werk ik voornamelijk met materialen van het merk Stihl.

Bel me snel om uw bomen en hagen te rooien.

Clikc+