Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Tuinonderhoud Holsbeeks in Lubbeek weet wat goed is voor uw tuin

Met Tuinonderhoud Holsbeeks uit Lubbeek wordt het eenvoudig om uw tuin er steeds goed te laten bijliggen. Ik richtte mijn bedrijf op in 2012 met als doel uw tuin tot in de puntjes te onderhouden. Met mijn diensten moet u in uw groene oase enkel denken aan puur genieten. Voor het tuinonderhoud ben ik voornamelijk aan de slag in de vierhoek Leuven, Aarschot, Tienen en Diest. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Tuinman

Als ervaren tuinman ben ik de juiste persoon om uw bomen en hagen te verwijderen. Wordt het groen te groot of is het ziek, dan verwijder ik het met de grootste zorg.

Hagen snoeien

Tuinonderhoud Holsbeeks zorgt er voor dat uw hagen echt stralen. Als specialist in het snoeien van hagen sta ik klaar voor uw wensen.

Hakselen

Weet u geen blijf met uw snoeihout? Dan heb ik de juiste oplossing voor handen. Het hakselen van hout verkleint uw snoeiafval en het kan meteen weer gebruikt worden in uw tuin.

Verticuteren

Op het juiste moment uw gazon verticuteren, is heel belangrijk voor een mooi groen grasperk in de zomer. Voor deze job mag u me steeds contacteren.

Boomschors

Boomschors nodig om in uw tuin rond de aanplantingen te leggen? Bestel het bij mij. Ik kan u boomschors met uiteenlopende kwaliteiten bezorgen.

Contacteer me vandaag nog voor meer informatie omtrent tuinonderhoud te Lubbeek regio Leuven. Ik kom steeds op voorhand even kijken.

Clikc+