Schubbeek 18 - 3210 Lubbeek
Tel.: 016 67 13 26

Verticuteren voor een groene oase in de tuin

Niets zaliger dan op een zomerdag in uw tuin over uw zachte groene gras te wandelen. Daarom is het aan te raden om uw gazon goed te onderhouden. Met mijn tuinbedrijf sta ik u hierin bij door het gras professioneel te verticuteren in Lubbeek.

Gras verticuteren

Voldoende licht en lucht zijn twee belangrijke voorwaarden om uw gazon te laten stralen. Door het gras te verticuteren zorg ik alvast dat er voldoende lucht aan de wortels van het gras kan komen.  Tijdens de winter  groeit er meer mos tussen het gras en door het vele gebruik kan de bovenste laag van het gras ook dichter worden. Hierdoor raakt er minder lucht aan de wortels.

Door de gazon professioneel te verticuteren verwijder ik het mos en wordt ook de bodem luchtiger gemaakt. Zo is meteen alles aanwezig om uw gras weer goed te laten groeien tijdens de zomer. U zal er iedere dag van kunnen genieten.

Gras afrijden

Ook voor het afrijden van het gras mag u me steeds contacteren. Net als bij het verticuteren, kan ik op regelmatige basis langskomen voor uw privé- of bedrijfstuin te Lubbeek en omstreken.

Regel snel een afspraak met mij en het zal uw gazon ten goede komen.

Clikc+